Oranizator Giveaway-a:

“Sztr Tv Spektar”, Novi Sad, Branimira Ćosića 23. Spektar TV je ovlašćeni servis za televizore, prodavnica televizora, propratne opreme i prodavnica sa velikim izborom daljinskih upravljača brenda STV (daljinski upravljači za televizore, klima uređaje, garažna vrata) kao i originalnih daljinskih urpavljača. Više informacija kao i administrativno-poslovne podatke možete pročitati na našem veb sajtu:  https://www.tvspektar.rs/o-nama/

Nagrada:

U okviru ovog giveaway-a, poklanjamo 3 daljinska upravljača za klima uređaje, brenda STV (STV Eurus, STV Maestral i STV Severac). Detaljnije o nagradama možete pogledajte na našem veb sajtu: https://www.tvspektar.rs/kategorija-proizvoda/daljinski-upravljaci/univerzalni-daljinski-upravljaci-za-klima-uredjaje/

Pravo učešća:

Pravo učešća u giveaway-u imaju svi punoletni građani Republike Srbije. U giveaway-u ne mogu učestvovati zaposleni u Spektar TV-u, kao ni članovi njihovih porodica.

Period trajanja:

Giveaway traje od 3. jula 2024. godine do 15. jula 2024. godine. Učešća prijavljena van ovog perioda neće biti uzeta u obzir.

Kako učestvovati?

Giveaway se organizuje na Instagram stranici TV Spektra “daljinski_upravljaci_stv”.  Da biste učestvovali u giveaway-u, potrebno je da:

   1. Zapratite Instagram profil Spektar TV-a “daljinski_upravljaci_stv”.
   2. Lajkujete Instagram objavu koja predstavlja giveaway.

Izbor pobednika:

Biće izabrana 3 pobednika gde će svaki osvojiti jedan daljinski upravljač. Pobednici će biti izabran nasumičnim izvlačenjem putem specijalizovane aplikacije za giveaway. Izvlačenje će biti javno i biće održano uživo na našem Instagram profilu 15. jula 2024. godine u 20:00 časova. Pobednik će biti obavešten putem direktne poruke na Instagramu.

Isporuka nagrade:

Nagrada će biti isporučena putem Post Express-a na adresu koju pobednik navede ili može biti lično preuzeta u Novom Sadu na adresi Branimira Ćosića 23, Spektar TV. Troškovi isporuke su na račun domaćina giveaway-a. Nagrada može biti isporučena samo na teritoriji Republike Srbije.

Napomena:

Ovaj giveaway nije sponzorisan, podržan ili administriran od strane Instagrama niti je na bilo koji način povezan sa Instagramom. Giveaway s realizuje isključivo u cilju promocije brenda STV TV Spektar i nagrađivanja pratilaca i kupaca TV Spektra.

Dodatne informacije:

   • Učestvovanjem u giveaway-u, učesnici daju saglasnost da domaćin koristi njihove podatke u svrhu promocije ovog giveaway-a.
   • Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike koji ne poštuju pravila giveaway-a.
   • Organizator zadržava pravo da izmeni pravila giveaway-a u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, a sve izmene će biti objavljene na Instagram profilu TV Spektra “daljinski_upravljaci_stv”.
   • Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike sa neauteničnim Instagram profilom, odnosno učesnike koji se lažno predstavljaju.

 

Hvala na učešću i srećno!