Front Image

O NAMA

Sztr Tv Spektar je počeo sa radom pre 20 godina kao zanatska radnja za popravku televizora. Nakon više desetina hiljada popravljenih uređaja stekli smo uvid u potrebe korisnika za dodatnom opremom televizora.

Kao najtraženiji i najzahtevniji proizvod po asortimanu prepoznali smo daljinski upravljač, i veliki broj televizora za koje nije bilo moguće pronaći adekvatan zamenski daljinski upravljač, kako po funkcijama tako i po kvalitetu. To smo prepoznali kao potrebu tržišta i krenuli u nabavku daljinskih upravljača za veliki broj modela, njihovu sistematizaciju i registraciju brenda STV.

Danas imamo zaštićen brend za daljinske upravljače STV, iza čijeg znaka stoje proizvodi posebno projektovani za tržište Srbije, a izrađeni od renomiranih proizvođača. Zahvaljujući saradnji sa najmoćnijim proizvođačima kvalitet STV daljinskih upravljača je nešto sa čime se hvalimo.

Osim našeg brenda STV, Sztr Tv Spektar je ekskluzivni uvoznik daljinskih upravljača austrijskog proizvođača Ruwido. Ruwido daljinski upravljači imaju beskompromisni kvalitet i jedinstvenu bazu kodova i način pretrage kodova u svetu.

Uz ponudu daljinskih upravljača, Tv Spektar danas u ponudi ima i nove televizore, nosače za televizore, set top box prijemnike DVB-T2 signala, klima uređaje, telefone i računarske komponente.

U kreiranju naše ponude presudnu ulogu ima izbor uređaja na osnovu našeg servisnog iskustva. Tako da u ponudi nastojimo da imamo samo uređaje koji su se najbolje pokazali na tržištu. Osim toga princip je da svakom potencijalnom kupcu predočimo kakve su tehničke mogućnosti, trajnost i pouzdanost uređaja koji mu je potreban.